کمک به کاهش خطر سرطان

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه عناب حاوی ویتامین ” ث” بسیاری است، گفت: اثرات مفید عناب به دلیل داشتن ترکیبات زیستی شامل؛ اثرات ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و محافظت کننده کبد و دستگاه گوارش است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، محسن پویان اظهار کرد: درخت عناب و میوه آن از گذشته‌های دور مورد استفاده انسان بوده است و به عنوان میوه لعابدار و نرم کننده سینه و بندآورنده خونریزی استفاده می‌شود، تصریح کرد: عناب یک گیاه سنتی با تاریخچه طولانی و مورد استفاده برای تغذیه و درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها است.

وی بیان کرد: اسناد تاریخی نشان می‌دهد که عناب در هزاره دوم قبل از میلاد در چین هندوستان و ایران و باستان مورد استفاده دارویی قرار می‌گرفته است.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: اثرات مفید عناب به دلیل داشتن ترکیبات زیستی شامل؛ اثرات ضد سرطانی، ضد التهابی، ضدچاقی، آنتی اکسیدانی و محافظت کننده کبد و دستگاه گوارش است.

پویان ادامه داد: بسیاری از انواع سرطان‌ها در سراسر دنیا توجه محققین زیادی را به خود جلب کرده است، از این رو فعالیت ضد سرطانی عناب مورد مطالعه قرار گرفته است.

میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است.

درخت عناب شبیه درخت سنجد است و در نواحی کوهستانی برخی از مناطق ایران مانند خراسان یافت می‌شود.

ترکیبات شیمیایی عناب

عناب دارای لعاب فراوان حدود ۵% مواد پروتئینی ، ۴%مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین C و املاح می‌باشد . در عصاره آبی چوب عناب اسید زی زی فیک و اسید زی زی فوماتیک وجود دارد. عناب میوه‌ای است که برای بهبود وزن و قدرت عضلانی و به‌عنوان یک آرام‌بخش استفاده می‌شود.
برای جلوگیری از بیماری‌های کبدی و زخم استرس، مشکلات گوارشی از جمله ( عدم اشتها و اسهال )، مشکلات گردش خون از جمله (فشار خون بالا و کم خونی) ، پوست از جمله ( خشکی و خارش پوست، پورپورا، زخم‌ها ) در مواردی مانند( خستگی، هیستری، تب، التهاب، آسم و بیماری‌های چشم ) نیز استفاده می‌باشد.
عصاره عناب در محصولات مراقبت از پوست برای کاهش قرمزی و تورم، چین و چروک و خشکی استفاده می‌شود. عناب ممکن است به محافظت از بدن در برابر انواع مشخصی از آسیب‌های کبدی کمک کند.

کالری عناب

ارزش غذایی در۱۰۰ گرم میوه عناب شامل ( ۷۹ کالری،چربی .۲/. گرم ، چربی اشباع شده۰ ، کلسترول ۰، سدیم ۳ میلی گرم، مجموع کربوهیدرات ۲/۲۰ (۷٪)گرم، پروتئین ۱٫۲ گرم (۲٪)، ویتامین A یک درصد، ویتامین ث ۱۱۵٪، تیامین ۱٪، ریبوفلاوین ۲٪، نیاسین ۴٪، ویتامین ۴ B6 ٪، آهن ۳٪، کلسیم ۲٪، پتاسیم ۷٪، منیزیم ۲٪، فسفر ۲٪، مس ۴٪، منگنز ۴۴٪ می باشد.)
هیچ عوارض جانبی شناخته شده از میوه درخت عناب وجود ندارد، اما بهتر است قبل از خوردن میوه عناب اگر شما از ( نفخ، انگل‌های روده‌ای و خلط  بیش از حد ) رنج می‌برید با پزشک خود مشورت کنید.

دوز مناسب از عناب بستگی به عوامل مختلفی از جمله سن ، بهداشت و بسیاری از شرایط دیگردارد به اندازه کافی اطلاعات علمی برای تعیین محدوده دوز مناسب برای میوه درخت عناب وجود ندارد.

عناب گیاه ضد سرطان

عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل و بنا به اعتقاد ابوعلی سینا، کمی سرد است.
خواص آنتی اکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.
با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.
عناب به علت داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

برای درمان سرطان آب عناب را با کاهو بخورید.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: استفاده دارویی از میوه برگ و ریشه آن در ایران همواره مورد توجه بوده است.

پویان اظهار کرد: میوه عناب از جمله مواد لعاب دار است و به این دلیل در طب گیاهی قدیم و جدید ایران به عنوان نرم کننده سینه و درمان سرماخوردگی کاربرد دارد.

وی با تاکید بر نقش مهم میوه عناب در تصفیه خون، افزود: از زمان‌های دور از ریشه درخت عناب به صورت جوشانده برای کاهش تب و نیز از برگ‌های آن برای ناراحتی دستگاه‌های ادراری استفاده می‌شد.

پویان اظهار کرد: میوه عناب برای جلوگیری از مسمومیت‌ها نیز مصرف شود و تمام داروهای محرک را کاهش داده و به عنوان داروی آرام بخش، مقوی معده، ضد سرفه و درمان سرماخوردگی در طب گیاهی ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: همچنین به عنوان داروی گیاهی خواب آور و آرام بخش در طب گیاهی شهرت دارد و برای از بین بردن ضعف عمومی بدن، رفع خستگی و به طور کلی رفع احساس خستگی استفاده می‌شود.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: برای تسریع رشد موی سر و تهیه مایع شست و شوی چشم از گیاه عناب در طب گیاهی استفاده می‌شود.

پویان با بیان اینکه عناب خون را تصفیه می‌کند، افزود: عناب انواع التهاب تشنگی و درد کبد و کلیه و مسائل مثانه را تسکین می‌دهد.

وی گفت: همچنین برگ‌های تازه عناب را در سایه خشک کرده و از آن برای درمان تاول‌های دهانی و تاول‌هایی که در سایر نقاط بدن ایجاد می‌شود استفاده می‌کنند.

با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.
عناب به علت داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

برای درمان سرطان آب عناب را با کاهو بخورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کمک به کاهش خطر سرطان

فهرست مطالب

ارسال از طریق پست

سریع بدستتان میرسد.

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟